Scrisoare de parinte

Gaudeamus Elf, 2010

Stimați profesori,

sau mai bine zis dragi profesori, întrucât îmi sunteți foarte dragi.

In calitate de părinte a doi copii absolvenți ai Școlii ELF, nu pot să mă despart de dvs. fără a vă împărtăși din gândurile care m-au animat de-a lungul celor 10 ani petrecuți alături de copiii noștri.

Simt nevoia să vă mulțumesc public pentru tot efortul și dragostea cu care i-ați sprijinit pe copii de-a lungul dezvoltării lor incipiente.

Mulțumesc pentru încurajări, pentru aprecieri, pentru sfaturi și mai ales pentru grija pe care le-ați purtat-o și pentru căldura cu care îi urmăriți în continuare (chiar dacă au absolvit deja).

Felicitări pentru curajul de a înfrunta prejudecățile legate de învățământul particular (prejudecăți care încet încet au dispărut), pentru rezultatele extraordinare obținute împreună cu elevii dvs., pentru entuziasmul cu care ați fost implicați în tot felul de proiecte extrașcolare, care i-au ajutat pe copii să devină la fel de harnici și implicați și în continuare la liceu în tot ceea ce fac.

Școala ELF este o oază de bucurie unde orice copil își găsește un loc special, fie că este timid și retras, ajunge în final să devină încrezător în forțele lui și să înfrunte cu curaj viitorul, fie că este un copil exuberant, dornic de cunoaștere, își găsește aici toate instrumentele necesare pentru o dezvoltare armonioasă și pentru a-și descoperi talente nebănuite, și aceasta și datorită colectivului tânăr și entuziast, ambițios, creativ și neobosit.

Pentru toate acestea și pentru multe altele care poate acum mi-au scăpat, VA MULȚUMESC și vă urez să aveți parte de multe satisfacții în continuare alături de copiii minunați din școală.

Mult succes în continuare!

Cu deosebită considerație,

Claudia Anton (mama lui Andrei și Cristi)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: