Piesa „Pocahontas” pe scena evenimentului „Teatru la TIFF”

In cadrul evenimentului „Teatru la TIFF”, trupa de teatru a Şcolii Elf, coordonată de profesorul de limba engleză Dan Leonard, va prezenta pentru publicul clujean piesa “Pocahontas-the Princess of Peace”, duminică 5 iunie, de la ora 12, pe scena amenajată în curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca.

Piesa “Pocahontas” a fost selectată în finala Festivalului Creativităţii în Şcoli de la San Remo şi prezentată la Cluj, în cadrul Festivalului de teatru în limba engleză “Come with Us to Dramaland”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj şi Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză Cluj, unde juriul i-a acordat opt premii:  Premiul pentru cel mai bun spectacol al festivalului; Premiul pentru cea mai bună regie; Premiul pentru cea mai bună echipă de actori; Premiul pentru cea mai bună coregrafie; Premiul pentru cea mai bună muzică; Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol principal – Ioana Moldovan; Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar – Anne-Lise Ciontoş; Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar – Tudor Pitic.

Piesa este realizată de prof. Dan Leonard, care a adaptat scenariul şi a compus muzica originală, versurile au fost create în echipă cu elevii participanţi la tabăra de la Lunca Ilvei, iar coregrafia a fost coordonată de Anne-Lise Ciontoş, elevă în clasa a VII-a.“  Teatrul este o prezenţă constantă în educaţia elevilor de la Şcoala Elf, făcând parte din oferta educaţională a şcolii încă din clasa I.

Vă invităm cu drag să îi urmăriţi pe membrii trupei de teatru a Şcolii Elf, coordonaţi de profesorul Dan Leonard:  Ana Roşca, Andrada Handru, Ionela Handru, Maria Lazăr, Maria Rebrean, Rareş Handaric, Sidonia Dragoş-Roman, Sonia Bălan, Tudor Costina, Tudor Pitic (clasa a V-a), Ana Iovănaş, Andrei Preotu, Diana Nyilaş, Giorgia Cociş, Inesa Schmidt, Mihai Nyilaş, Mircea Irimieş (clasa a VI-a), Anne-Lise Ciontoş, Dragoş Adam, Ioana Moldovan (clasa a VII-a) şi Alexandru Tămaş (clasa a VIII-a).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: