Concurs de teatru – Halloween 2011

La iniţiativa domnului profesor Dan Leonard, vineri 28 octombrie 2011 a avut loc a II-a ediţie a Concursului de Halloween, organizat în parteneriat de către Școala „Elf” şi Școala „N. Titulescu” pentru elevii pasionați de teatru și de limba engleză din clasele V-VIII.  Evenimentul a fost coordonat de profesorii Dan Leonard și Victoria Matei și a constat în prezentarea unor scenete create de elevi.

La concurs au participat 53 de elevi, care au scris propriile scenarii, au învăţat rolurile, şi-au ales costumele şi recuzita.  Spre deliciul publicului din amfiteatrul Parcului Elf, toți actorii și-au prezentat rând pe rând scenetele, încheind fiecare cu câte o „ploaie” de bomboane țintite spre auditoriu, în spiritul sărbătorii de Halloween.

Această prezentare necesită JavaScript.

Seara s-a încheiat cu o discotecă foarte apreciată de copii, în cea mai mare parte datorită talentului de DJ al colegului lor Dragoș Adam (clasa a VIII-a).  Felicitări tuturor participanților!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: