La multi ani Librariei Carturesti!

Aniversare Carturesti, foto: Adelina Caciao

Marți 22 noiembrie 2011, elevii clasei I și Sergiu Hudrea, clasa a VIII-a, Școala Elf, au sărbătorit alături de prietenii de la Librăria Cărturești 11 ani de la înființarea acestei librării care este mult mai mult decât un loc de unde poți cumpăra cărți:  Librăria Cărturești este un spațiu unde copii și părinți, mici și mari, pot împărtăși bucuria de a se scufunda împreună în lumea minunată a cărților și pot lua parte totodată la evenimente culturale interesante.

Așadar, elevii clasei I care au fost prezenți la Seara de Povești specială împreună cu părinții și profesoara lor, dna Nicoleta Meseșan, au gustat din plin poveștile dnei Rodica Tulbure de la Radio Cluj, dar și ceaiul și delicioasele prăjiturele aniversare.  Apoi, s-au delectat ascultându-l pe Sergiu, cu a lui chitară fermecată.  Sergiu Hudrea, un elev deosebit de talentat, care și-a îmbogăţit în 2011 palmaresul cu 12 premii în competiţii naţionale şi internaţionale, a interpretat un repertoriu de 30 de minute cu aceeași seriozitate cu care ar fi cântat în fața unui juriu, oferind totodată micilor auditori câte un detaliu despre fiecare piesă – stil, compozitor, semnificația titlului sau detalii despre cum a fost compusă piesa. Sergiu cunoaște asemenea detalii pentru că la multe din concursurile la care participă se întâlnește chiar cu autorii pieselor pe care le interpretează!

Ascultătorii Radio Cluj sunt invitați să asculte câteva impresii din partea copiilor și a organizatorilor evenimentului sâmbătă dimineața (26 noiembrie 2011), în cadrul emisiunii „Sesam, deschide-te!” , care începe ca de obicei la ora 10:05.

A fost o seară minunată! La mulți ani Librăriei Cărturești!

Sergiu Hudrea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: