In vizita la atelierul Dedalus Art

Lumânările decorative ne încântă și ne înfrumusețează sărbătorile. Pentru a descoperi cum se confecționează, elevii clasei I, însoțiți de doamnele profesoare Ludmila Frătescu și Nicoleta Meseșan au făcut o vizită la atelierul Dedalus Art. Aici, fiecare elev și-a confecționat propria lumânare, sub îndrumarea personalului specializat de la atelier.

Astfel, copiii au descoperit că au nevoie de un recipient special, de fitil, de parafină în stare solidă, dar și lichidă. Copiii au confecționat lumânările decorative numite «Salată de fructe», din bucăți de parafină colorată. Satisfacția lor a fost foarte mare, fiindcă au învățat să facă un obiect special, potrivit Sărbătorilor de iarnă. Bucuria a fost pe măsură atunci când lumânările au ajuns la școală, fiecare fiind foarte mândru de propria reușită.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nicoleta Meseșan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: