Expozitie la Aeroportul International Cluj

Elevii Școlii Elf au pregătit lucrări pentru expoziția „Aripi de zăpadă” sub îndrumarea dnei profesoare Istrate Ibolya, în cadrul orelor de educație tehnologică.

„Aeroportul clujean continua si in 2012 seria manifestarilor artistice lansate anul trecut. Astfel, incepand cu data de 25 ianuarie 2012, in cadrul corpului de legatura, la etaj, se desfasoara o noua expozitie, intitulata „Aripi de zapada”. Expozitia cuprinde lucrari in acuarela si desene ale elevilor claselor I–VIII de la mai multe scoli clujene: Scoala Elf Cluj-Napoca, Scoala cu clasele I-VIII Cara, Scoala cu clasele I-VIII Cojocna, Scoala cu clasele I-VIII Rascruci, Liceul crestin „Pro Deus” Cluj-Napoca, Scoala cu clasele I-VIII „Liviu Rebreanu” Cluj-Napoca. De asemenea, expozitia include si cateva zeci de aeromodele construite de elevi talentati de la Palatul Copiilor Cluj.

Aeroportul International Cluj-Napoca va continua sa organizeze pe intreg parcursul anului 2012 o serie de manifestari cultural-artistice, cu scopul de a contribui l la promovarea tinerelor talente clujene.”
http://www.airportcluj.ro/index.php?news=105

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: