Oxigen pentru maine

Vorbim adesea despre protejarea şi respectarea mediului înconjurător, însă acțiunile noastre sunt cele mai importante pentru a trăi în armonie cu natura.  În acest sens, elevii clasei a III-a au participat miercuri 28.03.2012, la acțiunea de plantare de arbori, în Pădurea Tineretului din zona Bulevardului Muncii – acţiune iniţiată de Primăria Municipiului Cluj- Napoca.

Dorinţa de învăţa ceva nou, bucuria muncii în echipă, responsabilitatea pentru tot ce ne înconjoară, jocul, au fost motivele pentru care copiii s-au implicat iar acţiunea şi-a atins scopul şi a fost o reuşită.

Felicit  participanţii şi pentru atitudinea civică şi comportamentul ecologic demonstrat şi consider că s-au apropiat cu încă un pas pentru obţinerea ,,Steagului  Verde’’, distincţie acordată şcolilor care derulează cu succes Programul ,,Eco-School ’’.

Liliana Clițan

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: