Cincisprezece elevi ai Scolii Elf au obtinut certificatul Cambridge YLE

Cei 15 elevi ai Școlii Elf care au susținut examenul Cambridge au reușit să obțină certificatul de competență lingvistică „Young Learners English” de la Cambridge cu rezultate foarte bune, cu un număr de embleme cuprinse între 10-15 (15 fiind numărul maxim de embleme).

Examenul a fost organizat în 9 iunie 2012 de către Școala Elf, în colaborare cu British Council Cluj-Napoca, sub supervizarea dnei prof. Marina Cristian, iar lucrările scrise au fost corectate la Cambridge.

Cambridge YLE – STARTERS:

Miruna Koșa, clasa a II-a
Caterina Cherecheș, clasa a II-a
Ștefania Cherecheș, clasa a II-a
Ana Câmpean, clasa a II-a
Rareș Cuc, clasa a II-a
Laura Centea, clasa a II-a
Vlad Chindriș, clasa a III-a

Cambridge YLE – MOVERS:

Tamara Pop, clasa a III-a
Radu Rotaru, clasa a IV-a
Vlad Bulieris, clasa a III-a
Ada Neagoș, clasa a III-a
Andrei Mitu, clasa a III-a
Daniel Ciurea, clasa a III-a
Șerban Cușnarencu, clasa a III-a

Cambridge YLE – FLYERS:

Șerban Pop, clasa a IV-a

Felicitări speciale elevilor MIRUNA KOȘA, TAMARA POP și ȘERBAN POP, care au obținut numărul maxim de embleme la fiecare categorie!

Elevii au fost pregătiți de prof. Victoria Matei, Carmen Costina și Sorina Hangea.

***
INFORMATII SUPLIMENTARE despre examenul Cambridge „English for Young Learners”:

Examenul Cambridge pentru copii (Young Learners’ English) este un grup de teste destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani.  Scopul acestui examen este evaluarea nivelului de competență în utilizarea limbii engleze și este organizat la 3 nivele diferite, după cum urmează:

1.  Cambridge Starters – destinat copiilor peste 7 ani care au studiat limba engleză cel puțin 1 an (e nevoie să poată citi și scrie).

2.  Cambridge Movers – nivelul al doilea, destinat copiilor cu vârste între 8-11 ani care au studiat limba engleză cca. 3 ani și pot utiliza aproximativ 600 de cuvinte.

3.  Cambridge Flyers – util pentru copii cu vârste între 9-12 ani, care au studiat engleza mai mulți ani (aproximativ 250 de ore) și au atins nivelul A2 (Elementary), comparabil cu nivelul necesar pentru obținerea examenului Cambridge pentru adolescenți/ adulți KEY ENGLISH TEST.  La acest nivel, copiii trebuie să cunoască un vocabular de cca 1000 de cuvinte.

Pentru fiecare nivel, examenul cuprinde 3 secțiuni:   Listening (ințelegere dupa auz), Reading & Writing (citit si scris), Speaking (vorbit).  Fiecare secțiune este notată separat.  Scorul maxim pentru fiecare secțiune este de 5 embleme, ceea ce înseamnă un maxim de 15 embleme (shields) pentru Certificatul Cambridge. In general, copiii care reușesc să obțină cel puțin 10 embleme în total și nu mai puțin de 3 pentru fiecare secțiune, se pot pregăti deja pentru următorul nivel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: