Concert din INIMI pentru VIATA

Elevii Școlii Gimnaziale „Elf”, alături de invitați speciali, își înlănțuie vocile și măiestria muzicală într-un gest de solidaritate umană față de colegul lor, Darius, în vârstă de 10 ani.

Darius este diagnosticat cu Sarcom Ewing,  o tumoră malignă osoasă.  In prezent, Darius face chimioterapie la spitalul oncopediatric din Cluj-Napoca, iar la sfârșitul lunii noiembrie este VITAL să poată fi operat, pentru rezecția și reconstrucția osului afectat.  Spitalul din Tubingen îi va face programarea pentru operație în momentul când suma necesară (42.700 de Euro, conform devizului estimativ) va fi depusă în contul spitalului.

Prin donații directe în conturile deschise de părinții lui Darius, s-a adunat până acum suma de aproximativ 15.000 de euro.  Mulțumim cu multă recunoștință tuturor celor care au contribuit cu sume de bani, cu sfaturi și informații, precum și celor care au ajutat la distribuirea apelului de ajutor!

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Pentru că șansa lui Darius ești TUcreată de părinți ai colegilor lui Darius, pentru a afla în ce mod puteți contribui la campania noastră pentru strângere de fonduri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: