Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”

Primăria municipiului Cluj-Napoca vă invită să participați în data de 12 decembrie 2012, ora 16.00, în incinta Casei de Cutură a Studenților, la Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” .   Copiii înscriși în competiție pot fi însoțiți de familie, prieteni și colegi.  Intrarea în sală se va face până la ora 15.30, având în vedere faptul că festivitatea va fi televizată.

Gala de Excelenţă „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii” a ajuns la a patra ediţie. Gala este un eveniment cultural-artistic şi educativ de excepţie, dedicat tinerei generaţii. În cadrul ei, sunt recompensaţi, cu premii şi diplome, cei mai merituoşi tineri clujeni (cu vârsta între 3-18 ani), care au obţinut rezultate deosebite în diverse domenii de activitate.

Premiile sunt acordate anual de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean şi al unor instituţii locale, într-un cadru festiv, organizat în luna decembrie, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor.

sursa: http://www.10pentrucluj.ro/cms/

zece pentru cluj afis  A3 TIPAR modificat 19 noiembrie 2012-page-001

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: