Premii pentru elevii Scolii Elf la Gala „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii”

Ne bucurăm de faptul că, încă de la prima ediție a Galei de Excelenţă “10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Speranţele Cetăţii”, eveniment organizat de Primăria Cluj-Napoca pentru a-i recompensa pe cei mai merituoşi copii și tineri clujeni, elevii Școlii Elf nu au lipsit de pe podium la niciuna dintre cele trei ediții anterioare.  Iată că și în acest an, la cea de-a patra ediție, următorii elevi ai Școlii Elf au fost premiați de către Primăria şi Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul mediului de afaceri clujean:

 • Sergiu Hudrea – secțiunea Ambasador pentru Cluj, premiu: un laptop, oferit de firma „Coral”

Pregătit de dl. profesor Ștefan Trifan, Sergiu se află pe lista premianților la toate concursurile naționale și internaționale de chitară clasică la care a participat.

În anul școlar 2011-2012, palmaresul lui Sergiu s-a îmbogățit cu un Premiu Special al Juriului la Festivalul Internațional de Chitară Clasică din Germania și Premiul I la Festivalul Internațional „Terra Siculorum”, Odorhei.

premiu Sergiu Hudrea

 • Consiliul Elevilor Școlii Elf – secțiunea Mediu, premiu: o excursie de o zi, oferită de Europatur:

Petra Țupa, Paul Trescovan – clasa I, prof. Nicoleta Meseșan
Mihai Buligă, Adin Al Hajjar – clasa a II-a, prof. Melania Gherasim
Tania Armașu, Vlad Bulieris – clasa a III-a, prof. Liliana Clițan
Sofia Crișan, Robert Ignat – clasa a IV-a, prof. Marinela Scripcariu
Ada Seghedi, Cătălin Hanga – clasa a V-a, prof. Iulia Stînga
Andrada Handru, Ionela Handru – clasa a VI-a, prof. Victoria Matei
Inesa Schmidt, Mihai Nyilaș – clasa a VII-a, prof. Ruxandra Potra, Marinela Cîrcu
Ana Bădescu, Alex Mureșan – clasa a VIII-a, prof. Marinela Cîrcu

Cei 16 membri ai Consiliului Elevilor, coordonați de prof. Carmen Costina și psiholog Carmen Șoancă, au fost sprijiniți în acțiunile lor de către toți colegii de clasă și de diriginți, dar și de parteneri ai Școlii Elf, cărora le mulțumim pentru colaborare.  Iată aici lista evenimentelor în care s-a implicat Consiliul Elevilor de la Școala Elf în anul școlar 2011-2012:

Campanie de strângere de fonduri în beneficiul copiilor romi relocați la Pata Rât în decembrie 2010 – Elevii Școlii Elf au strâns suma de 1.500 lei vânzând în cadrul Târgului Verde decorațiuni confecționate chiar de ei din materiale reciclabile.

„Super Eroii” – Acțiune organizată în parteneriat cu Fundația Tranzit și GLOC, în cadrul căreia elevi ai Şcolii ELF şi copii care locuiesc în Pata Rât au avut ocazia să se cunoască, au ascultat poveşti, au desenat şi au realizat împreună animaţii şi podoabe de Crăciun, au mâncat împreună şi s-au bucurat de un mic spectacol oferit de un ansamblu de dansuri ţigăneşti.  La final, părinţii tuturor copiilor s-au întâlnit pentru a admira împreună lucrările realizate de copii.

„Din iubire… pentru iubire” – campanie de strângere de fonduri,  în cadrul căreia elevii Școlii Elf au strâns peste 1.500 lei cumpărând jucării de pluș; fondurile strânse au fost donate Asociației „Autism Transilvania”, în sprijinul copiilor din Cluj care suferă de autism.

„S.O.S. – Lacul Gheorgheni”  – acțiune civică în cadrul căreia elevii Școlii Elf s-au implicat alături de alte organizații civice pentru a cere autorităților stoparea traficului auto în jurul Lacului Gheorgheni. În urma campaniei, Consiliul Local a luat decizia de a institui sens unic de circulație pe marginea lacului.

„Oxigen pentru mâine” – elevii clasei a IV-a au participat la campania de plantare de arbori inițiată de Primăria Cluj-Napoca.

Consiliul Elevilor

Inesa Schmidt

Trofeu si diploma

 • Cristiana Dragoş-Roman – secțiunea Arte Individual, premiu: un voucher în valoare de 500 lei, oferit de „Ancada”

Cristiana, acum elevă în clasa a V-a, este deja o obișnuită a acestei Gale de Excelență: la prima ediție a fost premiată la categoria Arte, individual iar la cea de-a doua ediție a fost desemnată Ambasador de Cluj.

Perseverentă și tenace, dar mai ales extraordinar de talentată, Cristiana nu renunță la marea sa pasiune, pianul, și obține în anul școlar 2011-2012 cea mai bogată colecție de premii de până acum, sub coordonarea dnei profesoare Cipriana Gavrișiu:

– PREMIUL I – Concursul Internațional de Pian “Concentus Roma”, Roma, Italia, 14-17 iunie 2012;
– PREMIUL I – Concursul Național de Interpretare Instrumentală “Tinere Talente”, Oradea, 12-13 mai 2012;
– MARELE PREMIU – “Concours Musical de France”, categoria Virtuos III – Paris, Franța, 6 mai 2012;
– PREMIUL I – “Concours Musical de France”, categoria Virtuos III – Paris, Franța, 6 mai 2012;
– PREMIUL I – “Concours Musical de France”, categoria Superior II, Paris, Franța, 6 mai 2012;
– PREMIUL I și finalistă – “Concours Musical de France”, categoria Virtuos III, Marseille, Franța, aprilie 2012;
– MEDALIA DE PRIM-FINALISTĂ – “Concours Musical de France”, categoria Superior II, Marseille, Franța, aprilie 2012;
– DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ – Festivalul “Johann Sebastian Bach”, Cluj-Napoca, 22-24 martie 2012;
– MARELE PREMIU al categoriilor B5-B8 – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-România”, Cluj-Napoca, 24-26 februarie 2012;
– DIPLOMĂ DE EXCELENŢĂ – Festivalul “Prietenii Muzicii/Pro Piano-România”, Cluj-Napoca, 24-26 februarie 2012.

Premiu Cristiana Dragos

De asemenea, doi dintre profesorii colaboratori ai Școlii Elf  s-au bucurat de recunoașterea meritelor la Gala de Excelență:

 • dna prof. Mara Pop (profesoară de pian), titulară la Liceul de muzică „Sigismund Toduţă”, a fost desemnată Profesorul anului
 • dna prof. Corina Toma (profesoară de fizică la Școala Elf), titulară la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, a pregătit doi dintre elevii premiați la secțiunea Științe.

Publicul prezent la gală a avut ocazia să îl asculte în deschiderea festivității pe Sergiu Hudrea, acum absolvent al Școlii Elf, iar pe parcursul evenimentului, pe talentatul nostru elev din clasa a VI-a, Radu Fărcane, alături de grupul Ministar:

Sergiu Hudrea

Radu Farcane

Felicitări tuturor elevilor clujeni pentru premiile obținute în cadrul acestei gale!  Sperăm că Primăria Cluj-Napoca va continua și în următorii ani această inițiativă frumoasă.

Un răspuns to “Premii pentru elevii Scolii Elf la Gala „10 pentru Cluj – Juniorii Clujului, Sperantele Cetatii””

 1. bunica Says:

  Felicitari Scoala Elf, adevarata pepiniera de talente, felicitari draga nepotica Cristiana, de-acum un nume recunoscut intre cele ale tinerilor pianisti din Cluj-Napoca si din Europa, iar d-nei prof. Cipriana Gavrisiu, care a preluat-o pe Cristiana din magicele maini de pianista ale mamei sale, distinsa profesoara Maria Jidav, plecata acum la ceruri, intreaga noastra recunostinta si rugamintea de-a o ajuta in continuare pe Cristiana in zborul ei spre implinire!
  Va multumim d-na prof. Cipriana!
  Iar tu, Cristiana, sa stii ca-mi inseninezi batranetile, cu fiecare succes al tau! Si tie iti multumesc!
  Bunica Florica


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: