Sarbatoarea Craciunului in familie

Unde se simte mai bine căldura Sărbătorii Crăciunului decât în familie? Aşa că elevii, părinţii şi profesorii clasei a IIa s-au întâlnit, cu bucurie, la şcoală, în marea familie a clasei, să confecţioneze podoabe de pom pentru a împodobi brăduţul. În zvon de colindă, au îmbinat materiale naturale de diferite forme, culori şi texturi, creând ornamente şi decoraţiuni originale.

Impodobit, brăduţul a arătat nemaipomenit, aşa că nu puteau să lipsească poeziile şi colindele specifice acestei minunate Sărbători. Astfel, bucuria Crăciunului a ajuns şi-n clasa noastră. Iar, la final, surpriză! Moş Crăciun tocmai a lăsat la uşă o traistă plină cu daruri pentru toţi copiii clasei a II-a! Aşa le-a răsplătit hărnicia, bunătatea, munca şi seriozitatea din acest an. Magia Crăciunului i-a cuprins pe toţi. Părinţi, copii şi profesori s-au bucurat deopotrivă de întâlnire.

Sărbători fericite tuturor, iar Moş Crăciun să fie darnic şi în acest an!

Nicoleta Meseşan, profesor, clasa a IIa

DSC_0609

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: