Bunicii şi părinţii elfilor… bloggeri pentru o zi!

Dintr-o dată, sala laboratorului de informatică s-a dovedit a fi neîncăpătoare. Preţ de o oră, elfii clasei a VI-a au fost profesori pentru bunicii şi părinţii lor. O atmosferă destinsă, în care elfii s-au întrecut pe sine (au fost încurajaţi de doamna director Carmen Costina şi de doamna prof. Anca Radu) şi, cu răbdare, şi-au arătat cu mândrie rodul muncii lor vreme de două luni de zile. Cu şi mai multă răbdare şi interes deopotrivă, s-au arătat bunicii şi părinţii care s-au documentat de pe blog şi au scris comentarii.

L-am avut ca invitat, din nou, pe Adrian M. Popa de la Agenţia de Dezvoltare NV, Centrul Europe Direct, care ne-a mărturisit că vine cu plăcere la activităţile noastre.

La finalul orei, micuţii “profesori” au acordat titlul de “blogger” bunicului / bunicei / părintelui care a venit la această activitate.

Pentru că munca pe care au depus-o nu a fost tocmai uşoară, şi “profesorii”-elfi au fost răsplătiţi de către Adrian M. Popa cu o carte despre Europa.

Iar profesorul coordonator al proiectului, la finalul orei, i-a invitat pe toţi la o cană cu ceai fierbinte şi o prăjitură.

Alexandrina Lişcan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: