Elfactory – arta la ea acasa

Pusculita elfilor_Scoala_ElfClasa a VI-a participă la Competiţia „Puşculiţa cu idei”, în cadrul proiectului educaţional „Fabuloasa lume a banilor”. Banca Comercială Română în colaborare cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului organizează acest proiect pentru a promova educaţia financiară şi antreprenorială în rândul elevilor.

Materialele care au fost pregătite de elevi pentru această competiţie au fost: o pusculiţă din materiale reciclabile, un plan de afaceri pornind de la un buget virtual de 1.500 de euro pentru a genera fonduri care să acopere o nevoie a şcolii sau a comunităţii locale şi un eseu care să justifice ideea lor de afaceri.

Elevii au creat o puşculiţă în formă de elf şi s-au gândit la un plan de afaceri pentru a înfiinţa un magazin online „Elfactory” cu produse handmade create de ei, sloganul afacerii fiind: „Elfactory”, arta la ea acasă”. 

Nevoia pe care ei au identificat-o şi pentru care speră să câştige şi să obţină finanţarea (premiul I – 1500 euro, premiul al II-lea 1000 de euro şi premiul al III-lea 500 de euro) este necesitatea unui laptop şi a unui videoproiector în sala lor de clasă.

Rezultatele vor fi anunţate în perioada 25 februarie – 1 martie 2013 pe site-urile http://www.bcr.ro şi http://www.scoaladebani.ro

Eu îi felicit pe toti şi sper din tot sufletul să câştige.  Merită pe deplin!

prof. Alexandrina Lişcan

Eseul

Publication1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: