Insigna de Merit


Din dorința de a stimula elevii ciclului gimnazial să aibă un comportament responsabil și o atitudine pozitivă față de învățătură, am inițiat la începutul lunii octombrie un program de monitorizare pe baza căruia elevii cu o atitudine exemplară sunt premiați la interval de câte patru săptămâni cu Diplomă de Merit.

Comportamentele recompensate în mod special sunt: punctualitatea la oră, pregătirea materialelor necesare pentru buna desfășurare a orei, prezentarea temei de casă la timp, ținuta corespunzătoare (uniformă/echipament de sport), participarea activă la lecție, respectarea cerințelor profesorului, menținerea unei atmosfere care să sprijine învățarea pentru întreaga clasă, respectarea regimului de utilizare a telefonului mobil în timpul programului de școală, atitudine pozitiva și respectuoasă.

Opt elevi din ciclul gimnazial au acumulat deja trei Diplome de Merit, astfel că săptămâna trecută au fost distinși cu Insigna de Merit:

INSIGNA 3 (1)Crișan Sofia, clasa a V-a
Olar Loris, clasa a V-a
Popica Alexia, clasa a V-a
Stan Alexandra, clasa a VI-a
Tarța Alexandra, clasa a VI-a
Cociș Giorgia, clasa a VIII-a
Nyilaș Diana, clasa a VIII-a
Schmidt Inesa, clasa a VIII-a

Felicitări celor opt elevi!  Cu cât mai multe Diplome de Merit obținute de un elev, cu atât mai mari sunt șansele sale pentru obținerea Bursei de Merit în anul școlar următor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: