Copilăria, inima tuturor vârstelor…

…aşa spunea poetul. Ce poate fi mai frumos decât o întâlnire între copii şi… copii? Elevii clasei a III-a i-au avut ca invitaţi pe colegii lor mai mari, elevii clasei a VII-a. Pornind de la tema “Copilăria”, cei mici au creat “moriştile copilăriei”, luând lecţii de la colegii lor care, cu două săptămâni înainte, şi-au demonstrat abilităţile şi deprinderile în a crea morişti utilizând hârtie colorată şi lemn, în cadrul orei de educaţie tehnologică.

Ei au lucrat pe grupe, fiecare elev din clasa a VII-a fiind “profesor” pentru 1-2 elevi din clasa a III-a. După realizarea moriştilor, acestea au fost “decorate” cu gândurile lor despre copilărie sau cu mici desene având ca subiect “Copilăria” .

A fost o atmosferă efervescentă, cu multă voie bună, iar profesoarele lor: Melania Gherasim şi Alexandrina Lişcan, care au intrat în jocul elevilor cu o glumă sau o indicaţie, au putut aprecia activitatea acordând calificativul “foarte bine”, spre bucuria tuturor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: