Copilăria, inima tuturor vârstelor…

…aşa spunea poetul. Ce poate fi mai frumos decât o întâlnire între copii şi… copii? Elevii clasei a III-a i-au avut ca invitaţi pe colegii lor mai mari, elevii clasei a VII-a. Pornind de la tema “Copilăria”, cei mici au creat “moriştile copilăriei”, luând lecţii de la colegii lor care, cu două săptămâni înainte, şi-au demonstrat abilităţile şi deprinderile în a crea morişti utilizând hârtie colorată şi lemn, în cadrul orei de educaţie tehnologică.

Ei au lucrat pe grupe, fiecare elev din clasa a VII-a fiind “profesor” pentru 1-2 elevi din clasa a III-a. După realizarea moriştilor, acestea au fost “decorate” cu gândurile lor despre copilărie sau cu mici desene având ca subiect “Copilăria” .

A fost o atmosferă efervescentă, cu multă voie bună, iar profesoarele lor: Melania Gherasim şi Alexandrina Lişcan, care au intrat în jocul elevilor cu o glumă sau o indicaţie, au putut aprecia activitatea acordând calificativul “foarte bine”, spre bucuria tuturor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: