Premii la concurs de chitara clasica

Cinci din elevii Şcolii Elf, pregătiţi la chitară clasică de dl profesor Ştefan Trifan, au obţinut rezultate deosebite în cadrul Festivalului Internaţional de Chitară „Terra Siculorum”, desfăşurat la Odorheiu-Secuiesc în intervalul 8-14 aprilie 2013:
Sofia Mureşan, clasa I – Premiul Special al juriului
Raluca Nap, clasa I – Premiul Special al juriului
Almira Moldovan, clasa a II-a – Premiul III
Alexandru Mare, clasa a III-a – Premiul III 
Vlad Soare, clasa a VII-a – Premiul I la categoria B (până la 15 ani)
                                                      –  Menţiune la categoria C (până la 18 ani)
În calitate de laureat al ediţiilor precedente, Vlad Soare a fost invitat să susţină şi un microrecital în deschiderea recitalului din cea de-a doua seară a festivalului.
Vladi
„Aş vrea să menţionez faptul că premiile au fost obţinute la un concurs organizat în săptămâna de vacanţă, ca urmare îmi exprim şi pe această cale gratitudinea pentru efortul copiilor, care s-au străduit să dea tot ce au mai bun, precum şi pentru cel al părinţilor acestora, care i-au susţinut şi au acceptat să-şi organizeze scurta vacanţă de primăvară astfel încât să se poată deplasa la festivalul din Odorheiu-Secuiesc.   De asemenea, trebuie spus şi că patru dintre cei cinci elevi premiaţi au participat cu această ocazie pentru prima dată la un concurs de chitară. Au fost şi participanţii cu cele mai mici vârste din concurs (cuprinse între 7 şi 9 ani), cu toate că limita de vârstă a primei categorii a fost de maximum 12 ani.  În afară de Vlad Soare, care e deja multiplu laureat şi un veteran al acestor festivaluri, tinerii noştri chitarişti debutanţi sunt:  Sofia Mureşan şi Raluca Nap din clasa I, Almira Moldovan din clasa a II-a şi Alexandru Mare din clasa a III-a.”
prof. Ştefan Trifan
 
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: