Cristiana Dragos-Roman la centenarul Constantin Silvestri

Centenar Silvestri

În data de 8 mai 2013, Cristiana Dragoş-Roman, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială Elf, a participat la activitățile organizate de către pianista Anda Anastasescu (Anglia), Președinta Fundației Internaționale Constantin Silvestri, susținând și un recital de pian din creația compozitorului. Prestația Cristianei a fost foarte apreciată de către doamna Anda Anastasescu.

Cristiana este bursieră a Şcolii Elf şi are deja în palmares numeroase premii naţionale şi internaţionale obţinute  la concursuri de pian încă de când era elevă în clasa I.  A fost iniţiată în studiul pianului de dna profesoară Maria Jidav, iar în prezent se pregăteşte cu fiica acesteia, dna profesoară Cipriana Gavrişiu, care o îndrumă în continuare cu aceeaşi pasiune şi dăruire.
În anul şcolar 2012-2013, Cristiana este titulara Bursei „Maria Jidav”. Această bursă este oferită de Şcoala Elf celui mai bun instrumentist al şcolii şi a fost instituită de dna Marcela Pop în memoria dnei profesoare Maria Jidav, care a pus bazele catedrei de muzică a Şcolii Elf încă de la înfiinţarea şcolii, în 1999.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: