Culorile si formele toamnei

IMG_3843Culorile și formele toamnei au fost mereu o sursă de inspirație pentru mâinile unor artiști. Iată ce au realizat din fructe, frunze, legume, castane și alte produse ale toamnei elevii claselor primare de la Școala Elf, în cadrul orelor de educație plastică și abilități practice, sub îndrumarea drei prof. Ludmila Frătescu.

Și dacă imaginile delicios de jucăușe create de copii vă inspiră, de ce n-ați încerca să creați o poezie despre toamnă? Cea mai frumoasă poezie va fi premiată cu bilete la concertul Filarmonicii Transilvania din data de vineri 22 noiembrie.

Dacă acceptați provocarea, trimiteți versurile despre toamnă ca și comentariu la acest articol până sâmbătă 16 noiembrie. Rezultatele vor fi anunțate marți 19 noiembrie, pe Blogul Școlii Elf și pe pagina de Facebook a Școlii Elf.

Spor la versificat!

UPDATE:  Invitațiile la concertul organizat de Filarmonica De Stat Transilvania în seara de 22 noiembrie 2013 au fost oferite, prin tragere la sorți, uneia din persoanele cărora le-a plăcut postarea noastră despre „Culorile și formele toamnei” – în lipsă de poezii înscrise în concurs. Astfel, familia doamnei Veronica-Diana Armașu se va bucura în seara aceasta de concertul cu muzică de Wagner și Britten. Le urăm audiție plăcută 🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: