Alexandru Mare – Premiul I la Buzau!

Sâmbătă, 24.04.2016, în Buzău, la CENTRUL CULTURAL „ALEXANDRU MARGHILOMAN”, a avut loc FESTIVALUL NAȚIONAL DE CHITARĂ CLASICĂ BUZĂU, la care au participat peste 60 de chitariști din București, Iași, Cluj-Napoca, Tîrgu Mureș, Oradea, Bistrița Năsăud, Ploiești, Brăila, Galați, Focșani și Buzău, cu vârsta cuprinsă între 7 si 25 de ani, împărțiți în 4 categorii.

Jurizarea a fost făcută de cele mai importante nume din chitara clasică românească, dintre care îi amintim pe conf. univ. dr. Cătălin ȘTEFĂNESCU, prof. Liviu GEORGESCU, prof.Tudor MIZIL (București), conf. univ. dr. Constantin ANDREI, asist. univ. dr. Ștefan TRIFAN, asist. univ. dr. Istvan BEKE (Cluj-Napoca), prof. Marius RAGALIE (Buzău) și alții. 

La categoria B, cu cea mai numeroasă participare (27 de concurenți), s-a înscris și MARE Alexandru, elev al Școlii Gimnaziale „ELF”, situându-se pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, prin cucerirea Premiului l.

Gala laureaților a avut loc în Sala de festivități a Consiliului Județean Buzău, beneficiind de o excelentă organizare, fapt ce probează implicarea autorităților locale în acest act cultural de referință pentru municipiul și județul Buzău.

Pentru Alexandru Mare, este cel de-al 27-lea concurs la care participă în cei 3 ani de când studiază chitara clasică sub îndrumarea dlui asist. univ. dr. Ștefan TRIFAN și cel de-al 41-lea premiu, dintre care în 26 de rânduri s-a situat, prin prestația sa, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Felicitări!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: