Copii cu initiativa (si suflet mare)

Un grup de elevi ai clasei a VI-a, din propria lor inițiativă, au organizat în perioada 20-21 aprilie 2016 un Târg de Paști, cu obiecte confecționate de copii, în scop caritabil.  Au arătat multă generozitate și pricepere, atât în organizarea propriu-zisă a târgului, cât și în realizarea obiectelor.  Constatând că tot ce pregătiseră pentru cele două zile de târg s-a vândut încă din prima zi, copiii s-au grăbit să confecționeze obiecte noi pentru ziua următoare.

Cu sprijinul și susținerea tuturor elevilor din școală, și bineînțeles a părinților, inițiatorii acestui târg caritabil au strâns suma de 1,722 lei – bani de care s-au bucurat cei opt copii ai unei familii din Apahida și cei nouă copii de la Căsuța Bucuriei.

Fotografiile de la târg și de la cele două locații amintite sunt mai grăitoare decât orice cuvânt.

Felicitări elevilor clasei a VI-a pentru inițiativă și pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului lor, mulțumiri tuturor celor care și-au adus aportul la reușita activității!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: