Vizita Altetei Sale Regale Principesa Maria la Scoala Elf

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Elf” au avut astăzi onoarea de a primi vizita Alteței Sale Regale Principesa Maria, prezentă la Cluj-Napoca cu prilejul lansării cărţii „Anul Regal” – eveniment care a marcat festiv şi onomastica Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

Alteța Sa Regală a fost impresionată de vizita la Școala Elf și de căldura cu care a fost primită. Elevii clasei a VII-a, preocupați de istoria României, au fost la rândul lor plăcut surprinși de naturalețea și grația cu care Alteța Sa Regală le-a răspuns la întrebările adresate. A fost o lecție de istorie cu totul deosebită, la finalul căreia copiii au transmis Majestății Sale Regele Mihai urări de sănătate și felicitări cu ocazia zilei onomastice și au oferit cu drag Alteței Sale un tablou realizat de ei, reprezentând însemnele Coroanei.

prof. Rodica Chirilă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: