Sponsori

Mulţumim tuturor sponsorilor noştri. Această pagină este dedicată prezentării instituţiilor care sponsorizează Şcoala Elf.

SPONSORIZĂRI ŞI DONAŢII

Persoanele juridice şi persoanele fizice pot sprijini Şcoala Elf sponsorizând proiectele şcolii sau școlarizarea elevilor care se încadrează în condiţiile de acordare a bursei sociale sau de merit.
Firmele care sponsorizează Şcoala Elf sunt prezentate pe o pagină specială a Blogului Şcolii Elf:  Sponsori

Persoane juridice:

– Puteți încheia un contract de sponsorizare cu Şcoala Elf, având apoi posibilitatea de a deduce 20% din impozitul pe profit datorat statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Persoane fizice:

– Puteți dirija către Fundația Țăndărică 2% din impozitul pe venitul anual datorat statului;  e suficient să depuneți la Administrația Financiară Declarația 230 dacă aveți numai venituri din salarii sau Declarația 200 dacă aveți și (sau numai) venituri din alte surse (activități independente, cedarea folosinței bunurilor etc).

Proiecte pentru care avem nevoie de sponsori:

Programul de burse de merit pentru motivarea elevilor foarte buni
***Organizațiile care intenționează să ne susțină proiectele sunt rugate să ne contacteze prin email, scriindu-ne pe adresa elfschool@yahoo.com.

Mulţumim pentru implicare!

PERPETUUM

************************************************************

Înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca, firma Perpetuum are ca obiect de activitate importul, distribuţia şi producţia produselor pentru amenajări interioare şi exterioare (pardoseli, plinte, profile si accesorii pentru montajul pardoselilor, usi, perdele, draperii, tapiterii, lenjerii de pat, prosoape etc.). În plus, divizia contract a firmei Perpetuum este calificată în oferirea unor servicii profesionale complete de consultanţă şi montaj, prioritar persoanelor juridice, utilizând tehnologiile de vârf din domeniul amenajării mediului de viaţă.

ROMTELECOM

************************************************************

Romtelecom este o companie în mişcare pe piața comunicațiilor din România. În ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privată, conectată la tehnologia sofisticată a acestui mileniu.

Romtelecom oferă astăzi servicii de încredere, inovatoare şi uşor de folosit, de la tradiţionala telefonie fixă, la Internet de cea mai bună calitate, televiziune digitală, IPTV, dar şi cel mai sigur spaţiu de găzduire de date din România, servicii combinate de date şi voce şi un program permanent controlat şi îmbunătăţit de Customer Care.

Și transformarea continuă…

CLIPART ADVERTISING

************************************************************

Având peste 10 ani de experienţă, oferim o gamă variată de produse şi servicii tipografice performante prin intermediul tehnologiilor moderne şi supravegherii directe a procesului de tipar. Toate lucrările se realizează pe suport de hârtie, carton cretat sau special şi beneficiază de finisare profesională (capsare, broşare, bigurie, laminare etc.). La solicitarea clienţilor asigurăm suport logistic pentru livrarea promptă şi în condiţii de siguranţă a produselor.


LECOM BIROTICA & PAPETARIE

************************************************************

Lecom e o firmă de comerț cu articole de birotică, papetărie și consumabile pentru imprimantă, înființată în 1992. Produsele firmei noastre sunt destinate revânzătorilor dar și utilizatorilor (acestea din urmă pot fi comandate pe site). Avem exclusivitatea distribuției în Romania a produselor Pelikan, InkTec; suntem distribuitori direcți ai firmelor Rotring, Xerox, Geha, Rocada. Avem o rețea de filiale și puncte de lucru care acoperă toată țara.

INART

************************************************************

Confortul şi siguranţa casei în care locuiţi sau a birourilor în care vă desfăşuraţi activitatea depind de funcţionarea în cele mai bune condiţii a ansamblului de instalaţii – sanitare, electrice, termice.  Firma In art din Cluj Napoca dispune de un colectiv cu competenţe inginereşti şi arhitectonice verificate, la curent cu tendinţele de ultimă oră, prin intermediul căruia serviciile de proiectare instalaţii se vor finaliza în cel mai scurt timp cu seturi perfect integrate în ansamblul clădirii dumneavoastră. Gama materialelor şi a costurilor aferente, sugestiile de amplasare şi toate celelalte detalii financiare şi legale vor fi specificate în cadrul studiilor de fezabilitate efectuate de către specialiştii noştri de la biroul de proiectare instalaţii din Cluj Napoca.

AGRESSIONE GROUP ROMANIA

************************************************************

Suntem o echipă tânără, totuşi avem deja o experienţă de 10 ani. Am început în 1992 prin vânzarea de hârtie pentru copiator. In timp, oferta noastră s-a diversificat iar volumul de vânzări a crescut continuu. Pentru a răspunde mai bine cerinţelor pieţei, pe lângă gama de produse de birotică, respectiv hârtii şi cartoane tipografice, am creat departamentele de mobilier de birou şi cel de carduri de plastic personalizate.  Rezultatele noastre conturează imaginea unei companii serioase, de succes. Agressione este cea mai mare companie privată cu capital 100% românesc din domeniul distribuţiei de hârtie şi cartoane.

************************************************************

Proiecte pentru care avem nevoie de sponsori:

  • Programul de burse de merit pentru motivarea elevilor foarte buni

***Organizațiile care intenționează să ne susțină proiectele sunt rugate să ne contacteze prin email, scriindu-ne pe adresa elfschool@yahoo.com.

Mulţumim pentru implicare!

Formular 2%

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.

%d blogeri au apreciat asta: