Gala Premiilor in Educatie – vizita la Scoala Elf

Scoala Elf a fost vizitata azi de o delegatie din partea Fundatiei Dinu Patriciu.  Vizita face parte din procesul de jurizare pentru “Gala Premiilor in Educatie”, competitie pentru excelenta in educatie, in cadrul careia Scoala Elf a fost desemnata printre cei 10 finalisti la nivel de tara, la sectiunea “Scoala Anului”.

Pentru stabilirea castigatorilor, o echipa alcatuita din reprezentantii Fundatiei Dinu Patriciu (Alexandra Martin – Project Manager Forumul Educatiei si Antonio Ciocan – Director Educational Fundatia Dinu Patriciu), alaturi de reprezentanti ai Juriului, viziteaza in aceasta perioada fiecare scoala finalista.  Vizitele se vor finaliza cu elaborarea unui raport care va fi supus unei dezbateri intre membrii Juriului concursului.

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 27 octombrie 2010, la un eveniment ce va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

Directiunea Scolii Elf multumeste intregii echipe pentru toata munca depusa si pentru implicarea in programe educationale si proiecte atat de diverse, pentru comunicarea constanta cu parintii elevilor, pentru spiritul de echipa pe care se straduieste sa il transmita si elevilor, pentru tot ceea ce a reusit sa cladeasca in acesti ani, in intentia de a oferi copiilor o educatie completa.

Multumim, dragi colegi!  Multumim, dragi parinti!  Prezentand Scoala Elf delegatiei care ne-a vizitat azi pentru concursul Scoala Anului, ne-am simtit cu adevarat mandri ca facem parte dintr-o echipa minunata!

Leave a comment

Lectură și Scriere Creativă pentru Copii

În bucătăria noastră, cuvinte cu tâlc sunt puse în eprubete, din pipete curg picături de imaginație, iar bulbucii sunt șoapte ale poveștilor. Atenție: creează dependență! Proiect dedicat copiilor din clasele primare.